Sodeluj v NAGRADNI IGRI

in zadeni KLIMATSKO NAPRAVO!

DOŽIVITE RAZKOŠJE V VAŠEM DOMU

Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-LN

Spoznajte Mitsubishi Electric MSZ-LN. Hladi in greje, ima vse najnaprednejše funkcije, upravljate pa jo lahko kar preko mobilne aplikacije!

 

Glavni čar klimatske naprave MSZ-LN pa niso le najboljše funkcije, kot so 

3D i-SEE senzor, dvojna loputa, WiFi vmesnik, ... 

 

Njena posebna oblika, jasne linije ter izbira barv - rubinasto rdeča, biserno bela, oniks črna in naravno bela so tisto, zaradi česar se bo ta klimatska naprava naravnost podala v vaš prostor in ga popestrila.

 

  • You have no items here

V sklopu promocije nove, revolucionarne serije klimatskih naprav Mitsubishi Electric MSZ-LN vam podarimo klimatsko napravo Mitsubishi Electric MSZ-WN!

SODELUJTE IN OSVOJITE KLIMATSKO NAPRAVO 

MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-WN! 

 

Sodelovanje je enostavno in poteka v 2 kratkih korakih. V prvem koraku izpolnite 4 vprašanja o naši novi seriji klimatskih naprav MSZ-LN, v drugem pa vpišete vaše podatke. 

 

Po izpolnitvi vseh pa se boste potegovali za klimatsko napravo Mitsubishi Electric MSZ-WN25VA/MUZ-WN25VA v vrednosti 791,78€! Kliknite tukaj za več informacij o klimatski napravi MSZ-WN.

 

Nagradna igra poteka od 16.6.2017 od 8:00 ure do 20.7.2017 ob 23:59 uri! 

Žreb nagradne igre bo potekal 24.7.2017 ob 16.00 uri na sedežu organizatorja. Rezultati bodo tudi javno objavljeni in predvajani na uradni Facebook strani Vitanest.

 

Nakup klimatske naprave ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Prijava na nagradno igro žal več ni možna.  Vsem sodelujočim se zahvaljujemo za zaupanje. Rezultati nagradne igre bodo javno objavljeni na Facebook strani Vitanest, po žrebu, ki bo potekal dne 24.7.2017.

Se tudi vi sprašujete, kako bi izgledala klimatska naprava MSZ-LN v vašem prostoru?

Preverite naš vizualni konfigurator in jo namestite v svoj prostor.